nvffdummy

Förlust mot Uddevalla

Jeg synes 4-0 mot IFK Uddevalla ikke er et rettferdig resultat!

Idag var vi for dårlige i begge sekstenmeterene.

Da man skaper 3 hundre prosent sjanser mot et lag som kun har sluppet inn 3 mål på hjemme bane,så må man ta vare på disse for å kunne få et godt resultat.

Miralem er alene med keeper allerede etter 9 min,men setter ballen hårfint utenfor.Samme spiller er nok en gang alene med keeper etter 23 min.Da forserer han nok en gang forbi forsvaret til motstander,men denne gang er en forsvarspiller altfor sen i taklingen og Malic blir muligens litt distrahert.Han velger å stå på beina og avslutter nok en gang hårfint utenfor.

IFK Uddevalla har mest ball,vi tvinger dem til å  spille mye sidelengs og lange diagonal baller som ikke fører til store målsjanser.Etter 30 min så scorer de etter et innlegg som stusser foran mål og treffer en NVFF spiller.2-0 kommer etter 39 min da forsvaret ikke klarer å falle av i tide på en langball.

i 2 omgang så synes jeg vi spiller bra fram til 65 min.Ingen av lagene har store sjanser i denne perioden.De scorer på en corner,da vi ikke er orientert i forkant.Etter 3-0 så må vi risikere enda mer framover og klarer også å komme til flere gode sjanser. Vukelja skyter over målet da han fintet vekk en forsvarer og hadde kun målvakten framfor seg,Braje har et meget godt skudd fra 16 meter,men deres keeper tar fram en meget god redning og Sasa har et meget tungt skudd som keeper klarer å holde.IFK Uddevalla fikk mer rom siste 10 min,og fikk gode overganger.4-0 målet kom i det 92 min.

Synes IFK Uddevalla var meget effektive i denne kampen,men er meget skuffet over at vi er dårlige i begge sekstenmeterene idag.